Bij Downdraft Chef hechten we veel belang aan de kwaliteit van de producten van BergHOFF die we aanbieden, waaronder de innovatieve PFAS-vrije CeraGreen antiaanbaklaag. In deze video laten we zien hoe de CeraGreen coatings van BergHOFF door de meest uitgebreide en strenge testprocedures gaan om de ultieme kookervaring te garanderen. Bekijk de video hieronder om te zien hoe deze antiaanbaklagen worden getest door Europese geaccrediteerde externe testlabs.

Wat zijn PFAS en waarom vermijden we ze?

PFAS (per- en polyfluoralkylstoffen) zijn chemische stoffen die vaak worden gebruikt in traditionele antiaanbaklagen. Hoewel ze effectief zijn in het voorkomen van plakken, kunnen ze schadelijk zijn voor zowel de gezondheid als het milieu. PFAS zijn bekend als 'forever chemicals' omdat ze niet gemakkelijk afbreken en zich kunnen ophopen in het milieu en in het menselijk lichaam. Langdurige blootstelling aan PFAS is in verband gebracht met verschillende gezondheidsproblemen, waaronder kanker, leverbeschadiging en hormonale verstoringen.

Waarom kiezen voor CeraGreen?

BergHOFF's CeraGreen antiaanbaklaag biedt een veilig en duurzaam alternatief voor traditionele antiaanbaklagen. Hier zijn enkele redenen waarom CeraGreen de betere keuze is:

  • PFAS-vrij: CeraGreen is volledig vrij van schadelijke PFAS-chemicaliën, wat zorgt voor een gezondere kookomgeving.
  • Uitstekende Antiaanbakprestaties: Dankzij de hoogwaardige keramische coating kun je koken met minimale olie, wat resulteert in gezondere maaltijden.
  • Duurzaamheid en Krasbestendigheid: De CeraGreen coating is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen krassen en slijtage.
  • Veiligheid en Kwaliteit: Alle CeraGreen coatings worden streng getest door Europese geaccrediteerde testlabs om te voldoen aan de nieuwste EU-wetgeving. Na het slagen voor de prestatie- en functionaliteitstests, worden de coatings getest op veiligheid voordat ze in massaproductie gaan.

Geniet van Jarenlang Kookplezier

Met BergHOFF's PFAS-vrije CeraGreen antiaanbaklagen geniet je van jarenlange kookplezier zonder je zorgen te maken over schadelijke chemicaliën. Deze innovatieve coatings bieden niet alleen uitstekende prestaties, maar dragen ook bij aan een duurzamere en gezondere leefomgeving.

Conclusie

Bij Downdraft Chef geloven we in het aanbieden van producten die zowel functioneel als veilig zijn. De PFAS-vrije CeraGreen antiaanbaklagen van BergHOFF zijn een perfect voorbeeld van hoe innovatie en verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan. Bekijk de video hierboven en ontdek zelf de voordelen van deze geweldige antiaanbaklagen.

Voor meer informatie over onze producten, bezoek onze pagina met alle PFAS-vrije series. Voeg een vleugje Belgisch design toe aan je keuken met de veilige en duurzame producten van BergHOFF, beschikbaar bij Downdraft Chef.

Latest Stories

Alles bekijken

Keramische Anti-aanbaklaag Schoonmaken: Tips voor Langdurig Gebruik

Keramische Anti-aanbaklaag Schoonmaken: Tips voor Langdurig Gebruik

Pannen met een PFAS-vrije keramische anti-aanbaklaag zijn een uitstekende keuze voor wie gezond en milieubewust wil koken. Met hun hoogwaardige anti-aanbaklaag bieden deze pannen niet alleen uitstekende kookprestaties, maar dragen ze ook bij aan een veiligere en gezondere keuken. Om...

Lees meer

Wat zijn Downdraft Pannen en Potten?

Wat zijn Downdraft Pannen en Potten?

In moderne keukens worden downdraft afzuigkappen steeds populairder. Deze innovatieve dampkappen zorgen voor een efficiënte afzuiging van kookdampen en rook, rechtstreeks van het kookoppervlak naar beneden. Bij DownDraft Chef begrijpen we de voordelen van deze systemen en bieden we een...

Lees meer

Ontdek de PFAS-vrije CeraGreen Anti-aanbaklaag van BergHOFF

Ontdek de PFAS-vrije CeraGreen Anti-aanbaklaag van BergHOFF

Bij Downdraft Chef hechten we veel belang aan de kwaliteit van de producten van BergHOFF die we aanbieden, waaronder de innovatieve PFAS-vrije CeraGreen antiaanbaklaag. In deze video laten we zien hoe de CeraGreen coatings van BergHOFF door de meest uitgebreide...

Lees meer